Mirësevini në VFS Global

VFS Global është ofruesi i shërbimit ekskluziv për Qeverinë e Kanadasë, i autorizuar të sigurojë shërbime të ndihmës administrative për aplikantët e vizave në Kosovë. Qendra e Aplikimit për Visa drejtohet nga Organizata Ndërkombëtare e Migracionit (IOM) në partneritet me VFS Global.

Apliko për vizë

Gjeni informacione dhe filloni aplikimin tuaj

Cakto një termin

Programoni takimin tuaj me ne

Gjeni një qendër

Informacione për qendrën tuaj lokale

Bleni shërbimet

Shijoni një aplikim më të shpejtë, më të përshtatshëm dhe më luksoz

Inoformacion i rëndësishëm