Παρακολούθηση μιας αίτησης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία "Παρακολούθηση της αίτησής σας" μόνο εάν έχετε ήδη υποβάλει αίτηση για βίζα στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Καναδική Βίζα και έχετε λάβει απόδειξη παραλαβής μαζί με έναν αριθμό παρακολούθησης.

Αυτή η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της αίτησής σας και όχι για το επακριβές στάδιο της διαδικασίας υποβολής αίτησης. Μπορείτε να παρακολουθείτε την αίτησή σας διαδικτυακά / με διαδικτυακή συζήτηση (web chat) / μέσω τηλεφωνικής γραμμής άμεσης βοήθειας / email.

Για να παρακολουθήσετε την αίτησή σας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό αναγνωριστικού παρακολούθησης που αναφέρεται στην απόδειξη παραλαβής από το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα και την ημερομηνία γέννησής σας. Ακολουθούν οι μέθοδοι παρακολούθησης της αίτησής σας:

 • Ιστοσελίδα:
 • Κάντε κλικ εδώ για αιτήσεις που κατατέθηκαν στις 2 Νοεμβρίου 2019 ή μεταγενέστερες

 • Διαδικτυακή συζήτηση: Συνομιλία τώρα
 • Διεύθυνση Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Στείλτε email στο info.cangreece@vfshelpline.com
 • Τηλεφωνική γραμμή άμεσης βοήθεια: 0030 211 2341423
 • Επισκεφθείτε το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα για να παρακολουθείτε την αίτηση Canada Visa Application Centre VFS Global Services Hellas Single Member PC Κοδρου 7 Χαλάνδρι Αθήνα15232 Ελλάδα

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία SMS της VFS Global για να ενημερώνεστε για την κατάσταση της αίτησής σας. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία διατίθεται με επιπλέον χρέωση. 

  Μόλις το Καναδικό Γραφείο για χορήγηση Βίζας εξετάσει την αίτησή σας, θα λάβει απόφαση και θα επιθέσει το στέλεχος της βίζας στο διαβατήριό σας ή θα εκδώσει μια επιστολή που θα εξηγεί γιατί δεν μπορεί να χορηγηθεί η βίζα. 

  Το Καναδικό Γραφείο για τη χορήγηση Βίζας θα επιστρέψει το διαβατήριό σας στο Κέντρο Αιτήσεων για Καναδική Βίζα και το τελευταίο θα σας ενημερώσει για την κατάσταση της αίτησής σας μέσω της προτιμώμενης μεθόδου επικοινωνίας. Το online Σύστημα Παρακολούθησης των Αιτήσεων θα σας ενημερώσει όταν το διαβατήριό σας είναι έτοιμο για επιστροφή. Θα πρέπει να προσέλθετε στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Καναδική Βίζα για να παραλάβετε το διαβατήριό σας.