Αγορά Υπηρεσιών

Τέλη παροχής υπηρεσιών

Χρέωση υπηρεσιών που ισχύει στις 02 Νοεμβρίου 2019

IΕάν χρειαστεί να δώσετε τα βιομετρικά σας δεδομένα, τα βιομετρική τέλη ύψους C $ 85.00 (ανά άτομο) / C $ 170.00 (για οικογένεια 2 ή περισσότερων) / C $ 255.00 (για ομάδα καλλιτεχνών 3 ή περισσότερων) καλύπτουν τα τέλη χρέωσης υπηρεσιών του Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα για τη διαβίβαση του πακέτου της αίτησης.Για τυχόν μεταγενέστερες υποβολές διαβατηρίου ή / και εγγράφων μετά την διαβίβαση του αρχικού πακέτου, οι Αιτούντες θα πρέπει να πληρώσουν το τέλος μεταφοράς του πακέτου της αίτησης.

Όλοι οι αιτούντες που υποβάλλουν αιτήσεις σε έντυπη μορφή (με ή χωρίς βιομετρικά στοιχεία) θα χρειαστεί να καταβάλουν τα τέλη χρέωσης για την υποβοηθούμενη υπηρεσία υποβάλλοντες αίτηση σε έντυπη μορφή.

Εάν δεν χρειάζεται να παράσχετε βιομετρικά στοιχεία και υποβάλετε το διαβατήριό σας ή / και τα έγγραφά σας στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεως για Βίζα, θα ισχύουν τα τέλη διαβίβασης του πακέτου της αίτησης.

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλονται τα τέλη της κυβέρνησης του Καναδά σε απευθείας σύνδεση (online) στην Ελλάδα. Μάθετε πώς μπορείτε να πληρώσετε τα τέλη της κυβέρνησης του Καναδά επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής των τελών του IRCC

Πληρωμή των τελών παροχής υπηρεσιών του Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Καναδική Βίζα και των προαιρετικών πρόσθετων υπηρεσιών

  • Αυτοπροσώπως - Με μετρητά (Ευρώ) και πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα  
  • Μέσω ταχυδρομείου - Τα τέλη μπορούν να καταβληθούν με τραπεζική μεταφορά υπέρ της "VFS Global Services Hellas Single PC" και μόνο σε Ευρώ.

    no. Tα στοιχεία για την τραπεζική μεταφορά: Όνομα τραπεζικού λογαριασμού – VFS Global Services Hellas Single Member PC. Όνομα Τράπεζας– NATIONAL BANK OF GREECE S.A. Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού - 10400507413. BIC/SWIFT Code – ETHNGRAAXXX. Αριθμός IBAN – GR8501101040000010400507413

Για οποιαδήποτε επιστροφή των τελών που καταβάλλονται στην κυβέρνηση του Καναδά κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από την κυβέρνηση του Καναδά.

Χρεώσεις για υπηρεσίες που προσφέρονται στο VAC:

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών (Χρέωση ανά Αιτούντα)

ΑΞΙΑ σε CAD (περιλαμβάνει ΦΠΑ )

ΑΞΙΑ σε EUR (περιλαμβάνει ΦΠΑ)

Μετάδοση/Μεταβίβαση Πακέτου (χρέωση ανά πακέτο)

$148.93

96.81

Παροχή Υπηρεσίας - Ηλεκτρονικά έντυπα (χρέωση ανά φόρμα)

$3.00

1.95

Παροχή Υπηρεσίας- Εφαρμογές Αίτησης (χρέωση ανά εφαρμογή)

$37.91

24.64

Παροχή Υπηρεσίας-Σάρωση (χρέωση ανά σελίδα)

$4.00

                      2.60

Χρήση ειδικού τερματικού self-service (χρέωση ανά ώρα

$13.52

                       8.79

Υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) (χρέωση ανά πακέτο)

$14.33

                       9.32

Φωτοτυπίες (χρέωση ανά σελίδα)

$0.15

                       0.10

Φωτογραφία σύμφωνη με τη Διεθνή Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO)

$11.16

                       7.25

Γραπτό μήνυμα (SMS) “ανά εφαρμογή”

$2.75

                       1.75

Χρήση USB

$6.79

                       4.41

 

*Tα τέλη παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες τοπικούς φόρους και υπόκεινται σε αλλαγές σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες της κυβέρνησης.

**Η συναλλαγματική ισοτιμία του Καναδικού δολαρίου (CAD) καθορίζεται από την κυβέρνηση του Καναδά.

Οι νέες χρεώσεις παροχής υπηρεσιών τέθηκαν σε ισχύ στις 2 Νοεμβρίου 2019. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων μέσω ταχυδρομείου θα είναι η ημερομηνία κατά την οποία το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα παραλαμβάνει την αίτηση.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα, κάντε κλικ εδώ