Αθήνα

Διεύθυνση

Canada Visa Application Centre

VFS Global Services Hellas Single 
Κοδρου  7
Χαλάνδρι
Αθήνα 15232

ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες λειτουργίας

Εργάσιμες ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:30
Συλλογή διαβατηρίων από Δευτέρα έως Παρασκευή   9:00 – 17:30
Χωρίς Ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:30

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Βασικές πληροφορίες πριν από την επίσκεψή σας

Στο κέντρο

Μάθετε τι συμβαίνει όταν προσέρχεστε σε ένα κέντρο

Τι πρέπει να φέρετε μαζί σας

Τι πρέπει να φέρετε την ημέρα του ραντεβού σας

Κλείσιμο ραντεβού

Κάντε κράτηση με εμας 

Αγορά Υπηρεσιών

 Κάντε την αίτηση σας πιο γρήγορα και εύκολα

Προσβασιμότητα

Όλα τα Κέντρα Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα διαθέτουν ράμπες πρόσβασης για αναπηρικές καρέκλες. Οι πελάτες που έχουν αναπηρία ή χρειάζονται διευκολύνσεις προσβασιμότητας ενθαρρύνονται να φέρουν κάποιον για να τους βοηθήσει. Οι ανελκυστήρες είναι επίσης προσπελάσιμοι όταν αυτό είναι αναγκαίο. Παρακαλώ σημειώστε ότι το προσωπικό μας θα είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει κάθε πελάτη με ειδικές ανάγκες.

Κανονισμοί ασφαλείας

Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα περιορίζεται μόνο στους αιτούντες βίζα. Οι μόνες εξαιρέσεις από αυτήν την πολιτική είναι: Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα ο οποίος δεν μπορεί να είναι μέλος του προσωπικού του Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα. Αιτούντες ηλικιωμένοι ή ανάπηροι που χρειάζονται βοήθεια για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. 


Οι αιτούντες που εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες θα πρέπει να ενημερώσουν το προσωπικό ασφαλείας κατά την άφιξή τους στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα. Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπονται στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα, αλλά πρέπει να ρυθμίζονται σε αθόρυβη λειτουργία ή λειτουργία δόνησης. Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν πριν εισέλθετε στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα. Οι συσκευές που δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν δεν μπορούν να κομίζονται στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα 


Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών, η μαγνητοσκόπηση ή η ηχογράφηση. Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα όταν συνδιαλέγεσθε με το προσωπικό μας. Μόνο μία τσάντα μεγέθους καμπίνας αεροσκάφους διαστάσεων 45 cm x 30 cm x 20 cm (18 "x 12" x 8 ") ανά αιτούντα επιτρέπεται στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα. Δεν επιτρέπεται η χρήση μεγαλύτερων τσαντών στο Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα και πρέπει να γίνεται απόθεση αυτών κάπου αλλού. Για λόγους ασφαλείας, τα ακόλουθα αντικείμενα δεν επιτρέπονται εντός του Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Βίζα. Όλα τα λειτουργούντα με μπαταρία ή ηλεκτρονικά αντικείμενα, όπως κάμερες, trablets, κασέτες ήχου/εικόνας, CDs, MP3, δισκέτες, φορητοί υπολογιστές ή φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, μονάδες σκληρού δίσκου (HDD), μίνι συσκευές παρακολούθησης (spy devices), συσκευές εγγραφής ή άλλες συσκευές που εμποδίζουν τη λειτουργία του κέντρου. Σφραγισμένοι φάκελοι ή συσκευασίες Όλα τα εύφλεκτα αντικείμενα, όπως σπιρτόκουτα / αναπτήρες / ηλεκτρικά τσιγάρα / καύσιμα. Οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο όπως ψαλίδι, σουγιάς ή λίμα. Όπλα, αντικείμενα που προσομοιάζουν με όπλα ή εκρηκτικά υλικά οποιουδήποτε είδους Ενδεχομένων να απαγορεύονται και άλλα αντικείμενα κρινόμενα ως τέτοια κατά την διακριτική ευχέρεια του προσωπικού ασφαλείας.