Καλώς ήρθατε στην VFS Global

Η VFS Global είναι ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών για την κυβέρνηση του Καναδά, εξουσιοδοτημένη να παρέχει υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης στους Αιτούντες βίζας στηνΕλλάδα

Υποβολή αίτησης βίζα

Δείτε πληροφορίες

Κλείσιμο ραντεβού

Κάντε Κράτηση

Εύρεση ενός κέντρου

Πληροφορίες 

Αγορά Υπηρεσιών

Γρήγορη και ευκολότερη αίτηση 

Σημαντικές πληροφορίες

  • Το Κέντρο Υποβολής Βίζας για τον Καναδά στην Ελλάδα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας λόγω της έξαρσης του Κορωνοιου. Παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περαιτέρω ενημερώσεις.
  • Λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του Κορώνα ιού, συνίσταται ιδιαίτερα στους αιτούντες να επιλέγουν να τους επιστρέφονται τα διαβατήρια στην διεύθυνση της προτίμησής τους, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες κούριερ που παρέχονται από το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας. Για να κανονίσετε την επιστροφή των διαβατηρίων με ταχυμεταφορές παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας στο σημείο "Επικοινωνια" για να έρθετε σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης.
  • Έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στις αποστολές λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του Κορώνα ιού. Παρακαλούμε όπως ληφθεί υπόψιν ότι οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ενδέχεται να καθυστερήσουν. Εξακολουθήστε να επισκέπτεστε τον συγκεκριμένο ιστότοπο για ενημερώσεις σχετικά με τον χρόνο επεξεργασίας.

    Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
  • 08 August 2019
    Κλείσιμο ραντεβού is mandatory for biometric enrolment