Καλώς ήρθατε στην VFS Global

Η VFS Global είναι ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών για την κυβέρνηση του Καναδά, εξουσιοδοτημένη να παρέχει υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης στους Αιτούντες βίζας στηνΕλλάδα

Υποβολή αίτησης βίζα

Δείτε πληροφορίες

Κλείσιμο ραντεβού

Κάντε Κράτηση

Εύρεση ενός κέντρου

Πληροφορίες 

Αγορά Υπηρεσιών

Γρήγορη και ευκολότερη αίτηση 

Σημαντικές πληροφορίες

 • Λόγω της συνεχιζόμενης επιδημίας Covid-19, όλα τα διαβατήρια θα επιστραφούν μόνο μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφορών που προσφέρει το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας.Το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας προσφέρει υπηρεσίες ταχυμεταφορών με έκπτωση 10% στις τιμές ταχυμεταφορών που αναφέρονται στον πίνακα τιμών σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτή η προεξοφλητική τιμή θα είναι διαθέσιμη μόνο από τις 27 Ιουλίου 2020 έως ότου υπάρξει περαιτέρω ειδοποίηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η έκπτωση 10% για τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών θα είναι 8.39 EUR.

 • Σημαντικό:

  Το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας στην Αθήνα θα επαναλειτουργήσει απο τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου και θα παρέχει τις ακόλουθες παρακάτω υπηρεσίες μέχρι νεωτέρας.

  • Συλλογή Βιομετρικών Στοιχείων για όσους έχουν στην κατοχή τους την Επιστολή για Υποβολή Βιομετρικών Στοιχείων (υποχρεωτικό το ραντεβού)
  • Την επιστροφή φακέλων με την απόφαση της διπλωματικής αρχής στους αιτούντες. Ο φάκελος με την απόφαση θα επιστρέφεται μόνο με κούριερ που παρέχεται ως υπηρεσία στο Κέντρο Υποβολής Βίζας. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή φακέλων αυτοπροσώπως μέχρι νεωτέρας. Παρακαλούμε ανατρέξετε στο σημείο "Υπηρεσίες" αυτής της ιστοσελίδας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες κούριερ που προσφέρει το Κέντρο Υποβολής Βίζας.
  • Ταξιδιωτικά Έγγραφα Μόνιμων Κατοίκων υποβάλλονται και παραλαμβάνονται μονο ταχυδρομικώς ή με κούριερ. Η υποβολή Ταξιδιωτικών Εγγράφων Μόνιμων Κατοίκων αυτοπροσώπως δεν επιτρέπεται μέχρι νεωτέρας.
  • Υποβολή διαβατηρίων έπειτα απο παραλαβή της επιστολής αίτησης του διαβατηρίου απο την κυβέρνηση του Καναδά γίνεται μόνο ταχυδρομικώς ή με κούριερ. Υποβολή διαβατηρίων αυτοπροσώπως στο Κέντρο Υποβολής Βίζας δεν επιτρέπεται μέχρι νεωτέρας.

  Οι Ώρες λειτουργίας μέχρι νεωτέρας ειναι οι παρακατω:

  Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα ( μία εργάσιμη μέρα)

  09:00 - 17:30

  Λόγω της έξαρσης του Covid-19, Το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας ενδέχεται να εφαρμόζει πρόσθετα μέτρα για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών.

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  Σύμφωνα με τις υπουργικές οδηγίες που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Καναδά στις 9 Απριλίου, 29 Απριλίου, 19 Μαΐου, 9 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2020 οι αιτούντες δεν μπορούν να υποβάλλουν την έγγραφη αίτηση για προσωρινή διαμονή σε Κέντρα Υποβολής Αιτήσεων Βίζας. Νέες υπουργικές οδηγίες που ανακοινώθηκαν τη 1 Ιουλίου 2020 παρατείνουν τη διαδικασία αυτή έως 30 Σεπτεμβρίου 2020. Όλες οι αιτήσεις για προσωρινή διαμονή πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Καναδά:

  https://www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html

  Σε περίπτωση που έχετε υποβάλει την έγγραφη αίτησή σας για προσωρινή διαμονή στις 10 Απριλίου και ύστερα, η αίτησή σας θα σας επιστραφεί.

  Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν πως από 1 Ιουλίου 2020 το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Καναδά έχει άρει την αναστολή της επεξεργασίας των αιτήσεων για προσωρινή διαμονή ( τουριστική βιζα). Παρόλο που η επεξεργασία των αιτήσεων έχει συνεχιστεί, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στον Καναδά παραμένουν σε ισχύ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε IRCC website

 • Λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του Κορώνα ιού, συνίσταται ιδιαίτερα στους αιτούντες να επιλέγουν να τους επιστρέφονται τα διαβατήρια στην διεύθυνση της προτίμησής τους, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες κούριερ που παρέχονται από το Κέντρο Υποβολής Αιτήσεων Βίζας. Για να κανονίσετε την επιστροφή των διαβατηρίων με ταχυμεταφορές παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας στο σημείο "Επικοινωνια" για να έρθετε σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης.
 • Έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στις αποστολές λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του Κορώνα ιού. Παρακαλούμε όπως ληφθεί υπόψιν ότι οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ενδέχεται να καθυστερήσουν. Εξακολουθήστε να επισκέπτεστε τον συγκεκριμένο ιστότοπο για ενημερώσεις σχετικά με τον χρόνο επεξεργασίας.

  Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
 • 08 August 2019
  Κλείσιμο ραντεβού is mandatory for biometric enrolment